Dea Kadriu nxënësja e vitit të parë në gjimnazin privat “Yahya Kemal” Strugë, fituese e vendit të 12 në rang botëror në olimpiadën për Gjuhë Angleze!

Nxënësja e vitit të parë në gjimnazin privat “Yahya Kemal” Strugë, fituese e vendit të 12 në rang botëror në olimpiadën për Gjuhë Angleze! Dea Kadriu ka rezultuar e 12-eta ne olimpiaden nderkombetare te Gjuhes Angleze. Nxenesja nga Struga ka korrur kete sukses dhe eshte rreshtuar tek talentet e pakta të  qytetit qe ka fituar nje vend te tille ne kompedicione me vlere Nderkombetare. Keto arritje gjithmone dhe me shume kane bere krenar qytetin e Struges, qe pefaqesohet nga nxenes me intelekt te larte..