Dedikimi special i Mukit për ditëlindjen e Biserës (FOTO)

Bisera Zekiri, gruaja e nënkryetarit të LSDMsë dhe deputet në Kuvendin e Maqedonisë Muhamed Zekiri, sot feston ditlindjen,

Ndërsa Muki në rrjetin e tij social Instagram përmes një postimi shprehi një dedikim special ndaj saj.

Dedikimi special i Mukit për ditëlindjen e Biserës:

Zoti më do aq shumë sa më bekoi me krijimin e Tij më të shquar ty, gruaja ime e dashur. Përgjithmonë do t’i tregoj mirënjohje Perëndisë që na bashkoi. Gëzuar ditëlindjen.

https://www.instagram.com/p/B6br5kXJRqr/?utm_source=ig_embed