Dega e BDI-së Manastir, aksion për mbrojtjen e qytetarëve nga korona virusi

“Dega e BDI-së Manastir me aksion për mbrojtjen e qytetareve nga Virusi.

Me iniciatëve të Kryetarit të Degës Lutfi Ahmeti sot u ndanë falas 1000 maska dhe doreza për mbrojtje, vazhdojmë bashkë te kujdesemi për shendetin e qytetarëve. #kujdesemi” – njoftojnë nga BDI dega Manastir