Dehari: Përfundon rikonstruimi i rrugës në f. Reçan dhe f. Baçisht, 4 km gjatësi

Kryetari i Kërçovës Fatmir Dehari ka publikuar një fotografi në Facebook ku shkruan: “Përfundon rikonstruimi i rrugës në Fshatin Reçan dhe Fshatin Baçisht me gjatësi prej 4km.

Ne jemi në shërbim të qytetarit për komunën që duam! #përKërçovën” – thotë Dehari.