Deputeti i zonës Xhevat Ademi në promovimin e sallës së re të sportit në Kamjan, falenderon të ndjerin Abdilaqim Ademi dhe ish kryetarin Hazbi Idrizi

Ndër njerëzit më meritor për ndërtimin e sallave të sportit, sidomos në rajonin e pollogut, janë, tanimë i ndjeri Abdylaqim Ademi, ish ministër i Arsimit dhe shkencës i Maqedonisë, dhe ish kreu i komunës së Bogovinës, i ndjeri Hazbi Idrizi, me këto fjalë, deputeti i zonës Xhevat Ademi, ka filluar fjalimin e tij në hapjen e sallës së sportit që sot u inaugurua në fshatin Kamjan të Komunës së Bogovinës, dedikuar shkollës fillore Sabedin Bajrami, por edhe dashamirëve të sportit atje.
Ademi me këtë rast ka uruar kamjanasit për sallën e re të sportit, ndërkohë që ka porositur rininë e vendit, që sa më tepër ta shfrztëzonë këtë sallë. Ademi këto komente i bëri pas prerjesh së shiritit të sallës së re të sportit, ku ishin të pranishëm edhe funksionarë të tjerë të BDI-së, nën udhëheqjen e deputetit të zonës sonë Xhevat Ademi dhe Ministrit të arsimit dhe shkencës të Maqedonisë, Arbër Ademi. Ministrin e arsimit Arbër Ademi, premtoi se Qeveria por edhe institucionet e saj, do jenë gjithnjë në përkrahje të zhvillimit të arsimit në vend, por edhe të sportit, duke përkrahur nismat e shkollave por edhe kërkesat që shpesh dalin edhe nga vet banorët e zonave.