Dhunë familjare në Gostivar

Tridhjetë e gjashtë vjeçarja nga rrethina e Tetovës, dje në SPB Tetovë, ka denoncuar se rreth orës 18.00, deri sa me bashkëshortin dhe motrën e tij, kanë qenë në vizitë tek babai i saj 56-vjeçar në Gostivar, ka qenë e sulmuar nga babai, vëllau dhe motra e saj. Deri tek sulmi ka ardhur pas një zënke paraprake verbale mes tyre, njofton Gostivari Sot

“Babai, vëllau 40-vjeçar dhe motra 29-vjeçare, janë denoncuar për pjesëmarje në këtë sulm, me ç”rast në ora 20.00 janë privuar nga liria, dhe janë mbajtur në Stacionin policorë Gostivar, për zbardhjen dhe
dokumentimin e plotë të rastit”, njoftuan nga Policia.