Dialogu vazhdon edhe pa Thaçin

Të shtunën në Uashington, do të duhej të ishte kryeministri Avdullah Hoti. Por, shefi i ekzekutivit nuk e mori mundin fare të kaloj Oqeanin Atlantik, për të marr pjesë në një takim ku do të rifillonte dialogu mes Kosovës dhe Serbisë.

Hoti anuloj pjesëmarrjen në këtë takim, pasi që kundër presidentit të Kosovës u dorëzua një aktakuzë për krime lufte në Gjykatë Speciale.

Por, pavarësisht situatës Avdullah Hoti takimet nuk i ndërpreu në Bruksel.

E nga këtu, ai tha se dialogu nuk ka alternativë.