Disa nga kompanitë kosovare pjesëmarrëse në panairin e ushqimit në Berlin

Edhe pse ditë e Diele, Prodhuesit nga Kosova sot kanë punuar tërë ditën! Përfaqësues të Agjensionit #KIESA dhe Kompanive Stone Castle, Kosova Wine, ABI, Frutex, Eurofood, Elkos… pjesëmarrës në Panairin e njohur të Ushqimit dhe Prodhimeve në Javën e Gjelbërt në Berlin, pas një dite të suksesshme ku stenda e Kosovës u vizitua nga Mijëra ndërmarrës dhe të interesuar në mbrëmje gjetën kohë dhe na nderuan në Ambasadën e Kosovës në Berlin ku u pritën nga Ambasadori Beqë Cufaj!

Falemnderit!