Dita e fundit e Ivanovit në postin e Presidentit

Kryeministri në largim Gjorge Ivanov sot ka ditën e tij të fundit në funksionin me Presidentit. Zyrtarisht Ivanovit mandati i skadon të dielën, kur edhe duhet ta lëshoj Rezidencën në Vodno.

Akoma nuk është bërë e ditur se ku do të shpërngulet Ivanov dhe a do ti shfrytëzoj privilegjet që i takojnë.