Djali i Isa Mustafës i përgjigjet gazetarit hulumtues

Besnik Mustafa, djali i vogël i kryetarit të LDK-së, Isa Mustafa ka akuzuar gazetarin Visar Duriqi që është pjesë e grupeve kriminale, vetëm pse ai i ka dërguar disa pyetje që kanë të bëjnë më një shkrim hulumtues që Duriqi e ka iniciuar.

Gazetari i gazetës online “Insajderi”, Visar Duriqi ka shprehur interesimin e tij lidhur më përfitimin e pronës ku është i shtrirë biznesi “MaK Cara”, përfaqësia e BMW në Kosovë që për pronarë ka dy djemtë e Isa Mustafës, Arbenin e Besnikun.

Duriqi i ka drejtuar Mustafës pyetje në adresën e tij zyrtare duke ia treguar edhe natyrën e problematikës së temës të cilën është duke trajtuar.

Por, Besnik Mustafa ka shprehur pakënaqësi lidhur më pyetjet e parashtruar, andaj përgjigjen e tij, bashkë me pyetje e ka publikuar në rrjetin social Facebook.

“Pjesë e këtij grupi “Nazima e Faredina e Azema” që ti po i referohesh, je ti vetë kokë e këmbë. Së treti ti nuk ke kredibilitet për të na bërë neve asnje pyetje, sepse konsiderojmë se ti je pjesë e këtyre grupeve kriminale dhe rrjedhimisht je i ndikuar nga ta. Së katerti nëse ti dhe ky “biznesmeni” nga Prishtina keni ndonje deshmi ose çfaredo prove se kjo pronë është blerë në mënyrë të jashtëligjshme, atëherë ju lutëm që sa më parë ti drejtoheni organeve kompetente”, KA SHKRUAR Mustafa në facebook. /Lajmi.net/

Më poshtë mund të shihni postimin e plotë të tij: