Dje u vra Admir Murataj, e identifikon bashkëshortja

Nuk ka më dyshime, personi që u vra dje pas grabitjes në Rinas është i shumëkërkuari Admir Murataj, autori edhe i tre grabitjeve të tjera. Pasi kanë marrë leje nga policia vëllai dhe bashkëshortja e Admir Muratajt janë drejtuar drejt morgut të Tiranës për të bërë identifikimin e trupit. News 24 konfirmon se pas këqyrjes së viktimës ajo ka konfirmuar të jetë i shoqi.