Doganieri zviceran e kap shqiptarin me 9 kg suxhuk , i çuditshëm reagimi i tij

Dikush e ka postuar një ngjarje që ka ndodhur në kufirin e Zvicrës ku protagonist ishte një shqiptar që kishte marrë me vete 9 kilogramë suxhuk.

Ju sjellim më poshtë, rrëfimin e një shqiptari që jeton në gurbet i cili përshkruan skenën kështu:

“Legenda jemi doganieri zvicron e roku shipen me 9kg suxhuk ne kufi…dhe i tha:

Hudhe suxhukun ne kontanjer, ose zurück…

Shipja zurück tha, shkoj nja 100m larg kufirit dhe u ul dhe filloj ta hane suxhukun, i doxh nja 3 laka…

I ra keq me e hudh…

Doganieri e pa nga larg dhe duke menduar:

ky e ka vendos krejt ta hante, do me semuhet ketu ne kufi…

Di t’më kushtojë më shumë, me thirrë mjekun, ndihmën e shpejt,etj…

E thiri shipen: meere suxhukun, futu në Zvicër edhe sytë mos ti shoh”