Dr. Ilir Hasani: Le t’i shndërrojmë zgjedhjet në zgjidhje, ta bëjmë më të mirën

Dr. Ilir Hasani, Drejtor i Qendrës Klinike Universitare në Shkup, paralajmëron më të mirën për 12 prill, për zgjedhjet e parakohshme. Ai ka theksuar se gara e zgjedhjeve duhet të jetë garë e ideve dhe zgjidhjeve.

Le ti shëndrrojmë zgjedhjet në zgjidhje, është koha të bëjmë më të mirën. Ua kemi borxh fëmijëve tanë, ka shkruar doktori i njohur, dr. Ilir Hasani.

Ja postimi i plotë i dr. Ilir Hasanit në fb:

Zgjedhjet nuk duhet te shendrrohen në garë për grumbullim votash, por garë për ofrim ideshë të cilat japin zgjidhje. Le ti shëndrrojmë zgjedhjet në zgjidhje, është koha të bëjmë më të mirën. Ua kemi borxh fëmijëve tanë!