Dr. Mirsad Ibrahimi zgjidhet kryetar i degës së BDI-së në Komunën e Likovës.

Bashkimi Demokratik për Integrim rikomfirmon edhe njehere se eshte forca me demokratike ne pjesen e Karadakut ku ne nje gare demokratike arriti te zgjedh kryesine e re te Deges se Likoves dhe organet e saj me nje mandat te ri kater vjeçar.
Ne punimet e Kuvendit Zgjedhor te Deges ishin prezent eshe psrfaqesuesit me te larte te partise ne krye me z. Ali Ahmeti.