Drejtori Halili: Hulumtojmë mënyrat më të mira të pajisjeve për tansmetim dhe emetim

Drejtori i N.P “Radiodifuzioni Nacional” Festim Halili me ekipin e tij po hulumtojnë  mënyrat më të mira për mirëmbajtje të pajisjeve për transmetim dhe emitim më cilësor të sinjalit televiziv dhe të radios.

Në këtë laborator bëjmë rregullimin, servisimin dhe kalibrimin e transmetuesve dhe repetitorëve. Shiqim dhe dëgjim të këndshëm të Tv dhe Radio sinjalit tonë – shkruan në facebook drejtori Halili.