Drejtori i Spitalit të Tetovës refuzon donacin nga Bixhozi, Reagon Gazetari Nevrij Ademi

Gazetari Nevrij Ademi nëpërmjet një Postimi në profilin e ti zyrtar në Facebook ka reaguar kundër donacionit të bërë disa ditë më parë nga ana e firmës aAdmiral e cila ka rjet kazinosh në vendin tonë. Gazetari Ademi me këtë rast ka falemenderuar drejtorin e spitalit të Tetovës Florin Besimi i cili e refuzoj këtë donacion.
Ademi fton hoxhallarët e Gostivarit dhe Lëvizjen Antibixhoz të reagojn për një donacion të tillë