Drejtori Selmani bën inspektimin e punimeve në xhaminë e Allaxhës

Drejtori i QKN Memet Selmani sot ka nisur inspektimin e punimeve që po bëhen në restaurimin dhe konzervimin tek xhamia e Allaxhës në kryeqytet.

Drejtori Selmani që në mëngjës ka nisur punën e me këtë edhe ka publikuar foto duke ndjekur punimet: “Inspektim i punimeve restauruese dhe konzervuese në Xhamin e Allaxhës në Shkup”, ka shkruar kështu Selmani.