DYERTË E HAPURA TË AMBASADËS SË REPUBLIKËS SË KOSOVËS PËR BASHKATDHETARËT NË KROACI

Me rastin e përkujtimit të Flakës së Janarit, Ambasada e Republikës së Kosovës në Kroaci, organizon bashkëbisedim të ambasadorit tonë Dr. Martin Berishaj me bashkatdhetarët, përfaqësuesit e shoqatave dhe bashkësive shqiptare në Republikën e Kroacisë.

Datë 17 janar 2022 në ora 14:00 në selinë e Ambasadës në adresën: Antuna Nemčića 7/2 në Zagreb.

Jeni të mirëseardhur dhe ju mirëpresim!