E padëgjueshme, Muhamed Zekiri lë gruan me fëmijë, martohet me maqedone

Lajm i parafushatës, lajm i faqeve rozë por edhe kronikës së zezë…kush mund ta bëj këtë, pos Zekiri në fokus. Ky lajm nuk do të trondiste opinionin po të mos ishte politikani Muhamed Zekiri që përfaqëson interesat më meskine në politiken e Maqedonisë së Veriut, nga shqiptarët.

Muhamed Zekiri tregoi fytyrën e vet. Tregoi si prind e si bashkëshort se është i lindur për interesat e veta dhe egon meskine.

Kur Muhamed Zekiri, ju priu 70 mijë votave shqiptare për LSDM, ishte lajmi më i keq, ishte tronditje për shqiptarët, pse dhe si mundi ta bëj këtë Muhamed Zekiri, ku është përgjegjësia e tij politike e humane, përball interesave nacionale.

Ky njeri i shitur, me parulla e shpifje që jeton duke sharë BDI-në, por pa të cilën nuk do të bënte asgjë, sot tregoi edhe anën e tij të errët. Lë gruan shqiptare dhe merr atë maqedone. Kjo, sigurisht është në pajtim me moralin e tij të cilin jo të gjithë e kanë njohur.

Ai e tregoi fytyrën e vet të vërtetë. Ai kështu dëshmoi si nëpërkëmbët familja, sa vlerë për të ka fëmija, sa ka edukata. Ai dëhmoi se si shkelës i kurorës, ka rrënuar besimin që e ka lidhë zoti. Ka nëpërkëmbur tërë atë që e bën të shenjtë, familjen.

Muhamed Zekiri do të mbetet në kujtesë të njerëzve si një gënjeshtar i paskrupullt, si një hipokrit që për interesa të ulëta lë familjen dhe promovon mënyrë jetese të shthurur, duke u martuar me një vajzë të re, duke lënë gruan dhe vajzat e tij.

Njerëzit si Zekiri, nuk mund të jenë as politikanë, as model i të rinjve që rriten në këtë vend, aq më pak të shqiptarëve që e kanë të shenjtë, shenjtërinë e familjes dhe përkushtimit për të. Si nuk paska turpi kufi, pjellë e dreqit!