E vërteta e lajmit se Finlanda propozoi orar me veç 4 ditë pune në javë…

A e keni lexuar edhe ju lajmin se Kryeministrja e re e Finlandes, 34-vjeçarja Sanna Marin, po planifikon që të nis projektin për 6 orë në ditë punë dhe vetëm 4 ditë në javë?
Me gjasë po, sepse jo vetëm në Kosovë, por edhe në krejt Evropën ky lajm beri bujë. Shkruajti edhe Guardian e Daily Mail, mediat prestigjioze, shkruan Reporteri.net

Pooor, duket se nuk është i vërtetë. Një portal nga Finlanda ka hulumtuar për rastin dhe thotë se ishte gjithcka ‘fake news’.