Ecolog me paraqitje dinjitoze në Panairin e Biznesit të Univerzitetit të Tetovës!

Sot në Univerzitetin e Tetovës u mbajt Panairi i Biznesit, ku kompanitë e sektorit privat prezentuan mundësit për praktikë dhe punësim.

Tenda e kompanisë Ecolog ishte një ndër më të vizituarat dhe me interesim shume të lartë nga studentët. Kjo tregon se Ecolog vazhdon të mbetet një nga ofruesit më të mëdha të ofertave për punësime.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10161688783440054&id=238807830053