Edhe Arbër Çeliku i reagon Arta Toçit për nënat me shami

Mbajtja e shamisë është çështje individuale dhe askush nuk ka të drejtë të (para)gjykojë të tjerët për format e jetesës, që ata përzgjedhin…

Por, ja që ka individë të tillë, të cilët vuajnë nga “qytetërimi i tepëruar” dhe ky atribut i shndërron ata në kokën e injorantit…

Gëzuar 8 Marsin të gjitha grave shqiptare, me shami dhe pa shami!