Ekskluzive: Kardiokirurgu me famë botërore Omer Xhemaili i bashkohet BDI, emerohet këshilltar i përhershëm i liderit Ali Ahmeti

Ekskluzive: Kardiokirurgu me famë botërore Omer Xhemaili i bashkohet BDI, emerohet këshilltar i përhershëm i liderit Ali Ahmeti. Ne kuader te reformimit te BDI-se, shihet afrimi i shume figurave te ndryshme, te njohura boterisht. Ky eshte rasti i Doktor Omer Xhemaili i cili eshte zgjedhur keshilltar i perhershem i Ali Ahmetit.
Ai është ndër mjekët më të mirë në sektorin e tij. 23 vjet kaloi në Maqedoni, 16 në Gjermani dhe shtatë në Zvicër. Momentalisht Dr. Xhemaili eshte klasifikuar si nje nder 100 personat me te zgjuar ne Zvicer.