Ekskluzive: Ramiz Merko zgjidhet Shef Shtabi në Strugë!

Ne baze te Statutit te Bashkimit Demokratik per Integrim dhe vendimit te kryesise qendrore te BDI-se ne mbledhjen e saj. Per shef te Shtabit Komunal Zgjedhor per Degen e Struges per zgjedhjet e parakohshme parlamentare 2020, zgjidhet Ramis Merko!