Elezi mirëpret ambasadoren e emëruar të RMV-së në Misionin e kombeve të bashkuara me seli në Gjenevë, znj. Teuta Agai Demjaha!

Shkup, 9 janar – “Sot prita në takim ambasadoren e emëruar të RMV-së në Misionin e kombeve të bashkuara me seli në Gjenevë, znj. Teuta Agai Demjaha!

Me ambasadoren krahas bisedës për përfaqësimin gjinorë që po bëhet nëpër institucione të ndryshme dhe ngritjen e femrës shqiptare nëpër pozita, kemi diskutuar edhe për lidhjen mes Ministrisë së financave me organizatat ndërkombëtare si UNCTAD, Bankën Botërore, FMN, projektet aktuale të cilat i kemi me këto organizata në nivel ndërkombëtarë etj.” – thotë Elezi