Enxa Haxhia me fjalë emocionuese për babain e ndjerë

Ditë zie në familjen e Encës Këngëtarja e njohur shqiptare, Enca Haxhia dje është përballur me një humbje të madhe, asaj i ka vdekur babai. Enca sot përmes një postimi në Instagram i ka falënderuar të gjithë ata që i dhanë forcë në këtë ditë të vështirë dhe ka theksuar se e ka të vështirë të flas në rrjetet sociale për gjërat që i ka aq afër zemrës.