Falenderim publik

Në prag të 20 vjetorit të çlirimit të Atdheut tonë Kosovës nga Serbia pushtuese, që u realizua me luftën titanike e heroike të USHTRISË ÇLIRIMTARE TË KOSOVËS dhe ndihmës kolosale e vendimtare të SHBA-së dhe NATO-s, e në 20 vjetorin e çlirimit të Komunës së Gjilanit, njëra nga rrugicat e lagjes së Smakajve në fshatin tonë Cernicë, nderohet me emrin e stërgjyshit tonë Sylejman Sylejmani, luftëtarit të lavdishëm të çetave liridashëse të Komandantit e strategut legjendarë të Grykës së Kaçanikut Idriz Seferi!

Në emer të fisit të Babës Sylë dhe në emrin e familjes së madhe 93 anëtarëshe Sylejmani që jetojmë në këtë rrugicë në lagjen e Smakajve, e falenderojmë komisionin e të gjitha niveleve të Komunës së Gjilanit për përcaktimin dhe vendimin që kjo rrugicë tani e tutje të mbaje emrin e stërgjyshit tonë! Pjestarët e familjes SYLEJMANI të Lagjes SMAKAJ!

Ismet Sylejmani Ish-Anëtar e Zëdhënës i Komandës së Shtabit të Zonës Operative të Karadakut të UÇK-së!

Cernicë, më 16 Qershor 2019!