Fatmir Dehari: Jagolli me pamje të re

Në fshatin Jagoll përfundoi kanalizimi i ujërave të zeza me gjatësi prej 3 km.
Ndërkaq, sot filloi rikonstruimi dhe asfalltimi nga hyrja deri te rruga që lidh shkollën e fshatit me fushën bujqësore, me gjatësi prej 2.5km.