Fatmir Dehari nesër hap shtabin zgjedhor për zonën e V-të

Kreu i komunës së Kërçovës njëherit edhe shef shtabi komunal i BDI-së për zonën e V-të zgjedhore, Fatmir Dehari nesër me fillim në ora 19:00 pritet që të hap edhe zyrtarisht shtabin komunal. Vendtakimi i anëtarësisë dhe simpatizantëve do të bëhet në restorant Arabella në Kërçovë nga ku Dehari do të njoftojë gjithë të pranishmit mbi agjendën dhe prioritetet e shtabit komunal për këto zgjedhje të parakohëshme parlamentare.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3138451562853897&set=a.564835770215502&type=3&theater