Fatmir Dehari: Vazhdojmë të jemi të paprekur nga pandemia Covid 19…

Kryetari i Komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari ka thënë se vazhdimisht po punohet që në qytetin që ai e drejton të respektohet masat mbrojtëse ndaj pandemisë Covid 19 dhe të mos ketë të infektuar. Ai ka shpërndarë dhe disa video nga aktivitetet higjienike komunale.

Në detyrë…!
COVID-19
Vazhdojmë të jemi të paprekur…!
Mund t’ia dalim..!

Gepostet von Fatmir Dehari am Mittwoch, 8. April 2020

Gepostet von Fatmir Dehari am Mittwoch, 8. April 2020