Federata e Mjekeve shqiptare në Europë mbështet në Përballjen e Krizës së Koronavirusit përmes Informimit

Federata e Mjekeve shqiptare ne Europe (AMFE) mbeshtet ne Perballjen e Krizes se Koronavirusit permes Informimit mbi gjendjen aktuale te Pandemise dhe Keshillat per gjithe Shqiptaret nga SPEZIALISTET me te mire nga gjithe Europa:
1- Dr Nezir Sela Kirurg Ortoped dhe Dr.Donika Sela Interniste
Vjene 🇦🇹
2- Dr. Arber Morina Kirurg i pergjithshme ne Spitalin Universitar Prishtine🇽🇰
3- Dr. Kozeta Proko Mjeke i Laboratorio Analisi di Castelfranco Veneto 🇮🇹
4- Dr. Arlind Lika Mjek Urgjence Mal te Zi