Femrat që duken unike i blejnë veshjet në “Cool Collection” në Pejë

Të dukesh bukur, trendi dhe në hap me kohën. Kjo është çështja. Kjo është ajo që duan zonjushat e zonjat, e që është ëndërr e të gjithave.

Fjala e fundit e trendëve botërore, ka zbritur tashmë në një nga butiqet më të famshme në Kosovë, në butikun “Cool Collection” në Pejë, ku femrat bëjnë zgjedhjen e duhur dhe arrijnë të duken si shoqet metropolitane.

“Cool Collection” sjell modelet e koleksioneve të fundit të një morie brendesh të famshme. Kjo është edhe e veçanta e këtij butiku shumë të njohur, që ekziston që nga viti 2000.

Femra nga e gjithë Kosova dhe një mori emrash të mirënjohur të estradës muzikore dhe fytyra të tjera publike, janë kliente të rregullta të “Cool Collection”, kjo për shkak të mallit unik, por edhe shumë cilësor.

A doni të keni diçka që nuk e kanë të tjerat, të shkëlqeni dhe të dukeni pa krahasueshëm? Adresën tashmë e dini, “Cool Collection” në Pejë, aty ku blejnë femra nga e gjithë Kosova dhe më gjerë.

Stafi thonë se shesin edhe online përmes Facebook dhe Instagram dhe kërkesat e klienteles janë të shumta.

Butiku gjendet në Pejë, në rrugën “Mbretëresha Teuta”.

Në “Kosovare” prezantojmë disa nga veshjet e koleksionit të ri të arritura në “Cool Collection”.