Fibula Travel Agency dekoron agjencionin turistik ‘Arsimi Company’

Si një kompani dhe agjencion turistik shumë serioz që ka shumë vite në tregun e udhëtimit, sot ‘Arsimi Company’ është dekoruar si një kompani mjaft prestigjioze nga Fibula Travel Agency. Agjencioni turistik ‘Arsimi Company’ ka vite që po vepron në tregun shqiptarë dhe në rajon duke u bë kështu një emër mjaft i njohur dhe serioz në punën e tyre ndërsa dekoratat për këtë kompani nuk kanë ndalur ndërvite. ‘Arsimi Company’ me seli në Tetovë, ofron shërbime nga më të ndryshmet për linjat e udhëtimit në mbarë botën.

84565987_10157895986669030_685760213923397632_o