Fillojnë audicionet e filmit THE UNINVITED

Produksioni filmik AFI Entertainment ka realizuar kështu edhe audicionin e parë për të përzgjedhur aktorët që do jenë pjesë në filmin ‘The Uninvited’, përcjell PaCensurë

Regjisori Xhafer Saliu dhe stafi i audicioneve shprehim falenderim për ato që gjetën kohë dhe morrën pjesë në audicion.

“Ne si staf dhe juria e cila vlersonte janë ndarë tepër të kënaqur nga ky audicion dhe talentët që sot na befasuan me performancën e tyre, më poshtë ju sjellim foto nga ambienti i sotshëm dhe ju urojmë suksese të gjithëve, ky është vetëm fillimi. Ndërsa audicionit përfundimtar do mbahet me 31 Mars”, thonë nga stafi i ‘The Uninvited’.