‘Flaka e Janarit – 2019’, manifestim tradicional në Qendrën për kulturë në Gostivar

????????????????????????????????????

Sonte në Qendrën për Kulturë në qytetin e Gostivarit është mbajtur manifestimi tradicional ‘Flaka e Janarit – 2019’.

Në këtë manifestim tradicional përkujtohen heronjtë e kombit: Jusuf Gërvalla, Kadri Zeka dhe Bardhosh Gërvalla.

Pjesëmarës për të nderuar këtë manifestim ishin kreu i BDI-së Ali Ahmeti, kryeparlamentari Talat Xhaferi, ish kreu i komunës Nevzat Bejta, ministri i kulturës Asaf Ademi, zv.ministrja e financave Shiret Elezi si dhe shumë personalitete të tjera.