Fondacioni Golden Eagle dhe Arbana Osmani fillojn fushatën për bamirësi në Shqipëri

Fondacioni Golden Eagle dhe Arbana Osmani fillojn fushatën për bamirësi në Shqipëri. Për cdo kanaqe të shitur Golden Eagle ndahen 5 lekë . Na ndiqni cdo të shtune në emisionin “ Dua të të bëj të lumtur”

https://youtu.be/wWgjKRg0nRk