Fondacioni Golden Eagle i del në ndihmë familjes shqiptare

Fondacioni Golden Eagle i erdhi në ndihmë Martinës dhe nënës së saj , me një kontratë qiraje dhe blerjes së barnave për zonjën Marie.
Shaqir Palushi