Fondacioni Golden Eagle ka ndarë pako ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë

Për nder të festës së Kurban Bajramit, Fondacioni Golden Eagle ka ndarë pako ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë.
Pakot ushqimore dhe higjienike janë shpërndarë tek shoqatat si në vijim:

1. Fondacioni Endrit Januzaj – Deçan
2. Shoqata Gratë e Dëshmorëve – Prizren
3. Shoqata e të shurdhërve – Suharekë
4. Shoqata Gjurmet e Pejës – Pejë

5. Shoqata Lidhja e invalideve dhe viktimave civile të luftës – Fushë Kosovë

Poashtu, disa pako janë shpërndarë në disa familje në fshatin Shirokë të Suharekës dhe në qytetin e Prishtinës.

Për nder të festës së Kurban Bajramit, Fondacioni Golden Eagle ka ndarë pako ushqimore dhe higjienike për familjet në…

Gepostet von Shaqir Palushi am Donnerstag, 30. Juli 2020