Fondacioni Golden Eagle shpërndan veshje antibakteriale për disa qendra shëndetësore

Fondacioni Golden Eagle sot ka dhuruar 145 pal veshje antibakteriale dhe qarqaf për :
IKSHP, Qendra Rajonale -Prizren
Emergjenca e Spitalit Rajonal -Prizren
QKMF -Suharekë
QKMF -Malishevë