Fondacioni Humanitar Golden Eagle i pandalshëm, dhuron pako ndihme për familjet në nevojë…

Fondacioni Humanitar Golden Eagle sot ka ndarë pako ushqimore dhe mjete higjienike për familje në nevojë në fshatin Gelance të Komunës së Suharekës dhe në fshatin Caparc të Komunës së Prizrenit.
Faleminderit të gjithë ju që përkrahet aksionin:#nominondihmo, informon në rrjetin social Facebook pronari i kompanisë “Frutex”, afaristi Shaqir Palushi.