Forumi i Gruas në mbështetje të Kandidateve për deputete

Fushata Zgjedhore po rjedhë me dinamikën e duhur dhe në atmosferë pozitive gjithandej, falë aktivisteve dhe aktivistëve si dhe mbështetjes së madhe që kemi nga qytetarët. Sot në Parkun “Saraj” u realizua takimi me gratë e kësaj zone, ku u promovua kandidatja për deputete e Nj.Z. 1, Shermine Mamuti. Fjalë përshëndetëse kishte edhe Kryetarja e Forumit të Gruas Mukadese Hajdari, e cila kërkoi mbështetjen për kandidatet si dhe për Platformën tonë për Kryeministrin e Parë Shqiptar.

Forumi i Gruas në mbështetje të Kandidateve për deputete Fushata Zgjedhore po rjedhë me dinamikën e duhur dhe në…

Gepostet von Forumi i Gruas i Bashkimit Demokratik pёr Integrim am Samstag, 27. Juni 2020