Forumi Rinor i BDI-së, Dega Çair ka shpërdarë maska dhe dezenfikutes për qytetarët

Qytetarë të nderuar,

Sot Forumi Rinor i BDI-së, Dega Çair ka shpërdarë maska dhe dezenfikutes për parandalimin e Coronavirusit, në Çarshinë e Vjetër të Shkupit.

Pasi që për BDI mbrojtja, siguria dhe kujdesi ndaj qytetarëve, ka vendosur të dedikojë gjithë strukturën partiake, për të ndihmuar qytetarët të cilat kanë nevojë.

Pra, 360 këshilla vendor dhe mbi 10 mijë aktivistë nën moton #Kujdesemi janë në dispozicion të qytetarëve për nevojat e tyre.

Duke marrë parasyshë rekomandimet e qeverisë për të qëndruar në shtëpi🏡, BDI ka lëshuar numrin ☎️0800055000, për ndihmë ndaj qytetarëve. Në këtë numër, të dashur qytetarë, mund të drejtoheni për sherbimet ditore siç janë porositë nga dyqanet ushqimore, faramcitë apo nevojat urgjente transporti!

Si partia më e madhe shqiptare, këtë e kemi detyrë. Pra.mbeshtetja dhe ndihma në këtë gjendje është jopartiake!

#Bashkë!