Fotografi historike

Aktivisti i komunitetit shqiptar në Amerikë, ish-deputeti më i zëshëm në Kuvendin e Malit të Zi për mbrojtjen e të drejtave të shqiptarëve dhe avancimin e statusit të tyre politik në këtë republikë ish-jugosllave në vitet’90, nënkryetar i presidentit Ibrahim Rugova në Këshillin Koordinues të Partive Politike Shqiptare në Ish-Jugosllavi, z.Lek Lulguri (Lekë Lulgjuraj), në faqën e tij të “facebook’’ ka postuar një fotogrtafi në të cilën shihet ai me presidentin historik të Kosovës, Dr. Ibrahim Rugovën gjatë aktiviteteve në vitet ’90 për internacionalizimin e cështjes së Kosovës dhe të pavarësisë së sajë. Z.Lulguri fotografinë e postuar e ka përcjellur edhe me mbishkrimin :” Me të madhin Ibrahim Rugova”/Medial