Frashër Oseku:”

Sa interesan kur disa ushtare e ushtarë m’shesin portha si duhet leckën e kaltërt me dasht.

Nëse vetëm një ditë kanë qenë ushtare/ushtarë e dinë mirë si ishte Betimi ynë dhe si i varrosëm dëshmoret/dëshmorët.

Ndoshta budallenjëve duhet rikujtuar betimin.

“Unë, ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, betohem se do të luftoj për çlirimin e tokave shqiptare dhe bashkimin e tyre. Do të jem përherë ushtar besnik, luftëtar i denjë i lirisë, vigjilent, guximtar dhe i diciplinuar, i gatshëm që në çdo kohë pa kursyer as jetën time të luftoj për t`i mbrojtur interesat e shenjta të atdheut. Nëse shkel këtë betim, le të ndëshkohem me ligjet më të ashpra të luftës dhe nëse tradhëtoj, qoftë i humbur gjaku im.
Betohem, betohem, betohem.”