Frashër Oseku:”Pse un do ta votoj Yll Rugovën,dhe pse ish dashtë gjithkush me votu?

Përveç që pajtohemi në mendime për shumë pika e çashtje të ndjeshme shoqëror, për faktin që është kreativ e i guximshëm, Yllin e votoj ma së shumti për shembullin që e ka dhonë kur në momentet ma kritike është rreshtu në krah të Albin Kurtit dhe Vetëvendosjes.

Kur kanë dalë PSD-ja, rreshtimi i Yllit ka qenë moment vendimtar për shumë aktivistë e përkrahës të Vetëvendosjes, e këtu e përfshij edhe veten.

Ylli ka dhënë dorëheqje prej detyrës si drejtor i kulturës në Komunën e Prishtinës, edhe pse ka qenë ne mes të shumë projekteve të suksesshme që janë nisë e që e krejt e kemi po që po e sjellin një transformim shumë radikal në jetën kulturore të qytetit.

Ylli është pjesë thelbësore e Vetëvendosjes që e kemi sot. E pse ai është modest e s’ka qefë me thonë, na tjerët s’bon me harru!

Shihemi të dielën për festë!

#ylli50 #vetëvendosje126