Ftesë për kujdes të shtuar, Agim Nuhiu: Të pengohen rreziqet nga zjarri!

Zëvendës ministri i Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu, sot ka zhvilluar vizitë në Drejtorinë për Mbrojtje dhe shpëtim dhe me këtë rast ka cekur se kjo drejtori në koordinim me Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe organet tjera kompetente, është në mbrojtje të jetës dhe pronës së qytetarëve.

Madje, zëvendës ministri Nuhiu, ka apeluar për kujdes të shtuar nga zjarret në periudhën e verës.

Ja postimi i plotë i zv. Ministrit Nuhiu:

“Drejtoria për mbrojtje dhe shpëtim ne koordinim dhe partneritet me Ministrinë e brendshme dhe institucionet tjera kompetente, mbetet e orientuar në mbrojtjen e jetës së qytetarëve, resurseve natyrore dhe te mirave materiale edhe në periudhën e verës ku rreziqet nga zjarret bëhen realitet!
Apelojmë për kujdes të shtruar nga te gjithë!”