Gaberi i Karshiakës beson në Platformën tonë dhe përkrah listën e deputetëve

Gaberi i Karshiakës beson në Platformën tonë dhe përkrah listën e deputetëve

Sonte bashkë me zëv.drejtorin Abdulselam Selami, takuam banorët e Gaberit të pjesës së Karshiakës, për të bashkëbiseduar rreth Platformës tonë për Kryeministrin e Parë Shqiptar, si dhe për politikat e BDI-së për 4 vitet e ardhshme. I kënaqur nga ky takim, si edhe gjithë të tjerët që po na japin energjinë e duhur për të vazhduar në rrugën që jemi! – thotë Mexhiti.

Gaberi i Karshiakës beson në Platformën tonë dhe përkrah listën e deputetëveSonte bashkë me zëv.drejtorin Abdulselam…

Gepostet von Izet Mexhiti am Freitag, 26. Juni 2020