Gazetari Shqiptar bën thirrje për “armatosje popullore”, Shqipëria nuk është më një vend i sigurtë!

Gazetari Armand Braho, ne shenje rebelimi per situaten e krijuar ne Kryeqytetin e Shqiperise, ku qindra banore po nxirren nga shtepite e tyre, si pasoje e planit te ri urbanistik, ka bere thirrje ne nje postim ne rrejtin social Facebook, per “armatosje popullore”, ku shkruan!

Qytetaret duhet te armatosen!

Ne nje vend ku drejtesia nuk funksionon!
Ne nje vend ku pushteti keqperdoret!
Ne nje vend ku bandat drejtojne! 
Ne nje vend ku qeveria dhe opozita bashkepunojne!
Ne nje vend ku qytetari me nuk ka siguri!
Ne nje vend ku cdo dite dhe me shume shkelen te drejtat e njeriut!

Zgjidhja e vetme eshte qe cdo person te jete armatosur e te mbroje, familjen dhe pronen e vet. Nuk ka zgjidhe tjeter!

Nuk duhet te ikin qytetaret jashte vendit per te shpetuar, por duhen zhdukur keto funderrina qe per 29 vite me rradhe kane shaktuar cdo gje!
Njerez, mos ju drejtoni kutive te votimit, sepse as nje njeriu nuk i intereson me per ju!

Mbroni veten tuaj!

Neser mund te jete rradha jote!

https://www.facebook.com/Ora.News.RTV/videos/578629309319478/