Gent Cakaj takohet me Bujar Osmanin, ja temat që u diskutuan

“Sot zhvillova një takim shumë përmbajtësor me zv. Kryeministrin e Maqedonisë së Veriut,
z. Bujar Osmani!

Në takim, mes tjerash, diskutuam për nevojën e thellimit të marrëdhënieve dypalëshe në përgjithësi dhe domosdoshmërinë e bashkëpunimit të mëtejmë në rrugëtimin e përbashkët në integrimin evropian në veçanti!

Po ashtu, vlen të theksohet se Shqipëria konsideron se Ligji për Gjuhët është një arritje e patjetërsueshme historike dhe zbatimi i plotë i saj në praktikë është i rëndësisë thelbësore për shqiptarët dhe rajonin në tërësi”, shkruan Cakaj në Facebook.