Gentiana Dervishi (Xhafa), jeta e suksesit në Itali dhe përkushtimi në fushën e modës!

Gentiana Dervishi (Xhafa), Presidente e Shoqatës së Promovimit Social “APS Show Team” presidente në Juri në Miss Italia për eksperiencat e saj si konsulente imazhi, dhe promovuese e ngjarjeve të realizuara në vazhdën e sagës artistike “GX International Talent Show”.

Gentiana thotë: “Ne ofrojmë disa informacione të dobishme për të kuptuar llojin dhe nivelin artistik të APS ShoëTeam, një organizatë jofitimprurëse. Me kalimin e kohës kemi realizuar shfaqje në fushën e modelingut me rastin e panaireve  “Fiera degli Sposi” dhe “Fiera Campione”, ngjarje të zhvilluara në “Sala Borsa”, tre faza të “GX International Talent Show Competition” të zhvilluar në Teatro Comunale të Trecate, nga të cilat do të jetë planifikuar për në 31 gusht gjysmëfinale dhe finale në “Villa Cicogna” të Komunës së lartpërmendur, një ngjarje e vlerësuar shumë nga qytetarët dhe institucionet vendore , në të cilën pjesëmarrësit aspirantë erdhën nga e gjithë Italia veriore. Ne gjithashtu jemi bashkuar me një gamë të larmishme të modës dhe fashion-it ndër të cilat vlen të përmendet një event ekskluziv që u zhvillua në një ndërtesë institucionale historike të bashkisë së Alessandrisë. Ishim të ftuar nderi në “Javën e Modës Sanremo” dhe morëm pjesë me modele dhe modele në një tjetër aktivitet të zhvilluar në Kazino Sanremo ku Cavaliere del Lavoro ku stilisti Novara Michele Perrera si dhe bashkëpunëtori ynë, ishte protagonisti i një dite kushtuar modës së lartë në lidhje me përvojën e tyre profesionale dhe artistike”: mbyll dekleratën e saj Gentiana, një shqiptare që ka arritur të realizojë një jetë të suksesshme artistike në Itali.